Mångsidig symaskinsaffär i Vasa.

Vasa Symaskin är en symaskinsaffär med komplett service som säljer nya och begagnade symaskiner och overlockmaskiner. Tjänsterna omfattar dessutom overlock- och symaskinsservice för maskiner av alla märken. Utöver symaskiner saluför butiken även barnkläder och barnprodukter av märket Lundmyr of Sweden och GEGGAMOJA!

                                                       

En symaskinsaffär med individuell service

Jag betjänar både mina nya och gamla kunder med gedigen yrkeskunnighet, på kundens villkor och på såväl finska som svenska. Jag ger dig handledning och råd så att du finner symaskinen som lämpar sig för just dina behov. Jag visar dig hur den används och hur man utför grundläggande service på den. Du kan alltid lita på kvaliteten av mina tjänster – jag ger garanti på alla mina arbeten.

Kontakta mig nu eller kom på besök till min symaskinsaffär!    Följ oss även via Facebook!

Vasa Symaskin är en symaskinsaffär som ger komplett service Vasa Vaasa

Jag började sälja symaskiner 1979. I 25 år åkte jag omkring i landskapet och öppnade sedan en affär i Vasa 2004. Eftersom jag är auktoriserad återförsäljare av Husqvarna Viking, Elna, Juki, Singer och Pfaff erbjuder jag alltid goda och grundliga instruktioner i användningen av dem. Jag ger dessutom även mina gamla kunder råd när som helst. Du kan fråga om råd antingen direkt i butiken, via e-post eller genom att ringa.

Suosittele meitä / Rekommendera oss

Pitkäkatu 61, Vaasa

Kontaktuppgifter

Vasa Symaskin - Vaasan Ompelukone
Storalånggatan 61
65100
VASA
FO-nummer: 1431247-8
vaasanompelukone@saunalahti.fi

Öppettider: Måndag -Fredag 10:00-17:00

Övriga tider enligt överenskommelse.

Problem med symaskinen?

  • Elna
  • Husqvarna Viking
  • Juki

  • Pfaff

  • Singer

  • Keeping the world sewing